• Voor alles met een scherp kantje

    Slijperij & Kookwinkel
  • Leer je mes kennen

    Workshop snijtechnieken
Welkom

Couteaux & Co

Slijperij Degryse werd opgericht door de familie Degryse in 1928.
Als geen ander beheersten ze de stiel van het 'messenslijpen'. De passie voor het vak werd doorgegeven van vader op zoon, en ook zo gaf Herwig Degryse deze uitzonderlijke vakkennis door aan Pascal die in 2011 de fakkel overnam van de familie Degryse.
Dankzij de gedrevenheid en uitzonderlijke vakkennis bouwt Pascal verder aan een indrukwekkend klantenbestand in binnen- en buitenland. Sterrenkoks zijn kind aan huis, maar ook een hobbykok of particulier staat op scherp na een bezoek aan Couteaux & Co.
Als gedreven hobbykok zette Pascal, samen met zijn vrouw Nathalie, intussen ook zijn stempel met Couteaux & Co en breidde hij naast de slijperij ook de kookwinkel uit.

Onze diensten

Uiteraard is slijpen nog steeds onze hoofdactiviteit maar kijk gerust ook eens rond in onze winkel en informeer naar onze workshops.

service-img

Slijperij

Onze absolute nummer 1 specialiteit is onze ambachtelijke slijperij.

service-img

Kookwinkel

‚ÄčIn onze kookwinkel vindt u alles voor de hobbykok.

service-img

Workshops

Leer de basis van snijtechnieken of leer een heerlijke pasta te maken.

Een SCHERP mes is van fundamenteel belang om goed te kunnen werken.

U kan zelf uw arsenaal aan messen en scharen scherp houden door deze regelmatig te wetten met een wetstaal.

Lees meer

Referenties